Casa > Notícies > Contingut

NOMBRE DE BREWERIES DEL Regne Unit RISES UN 64% EN CINC ANYS

- Nov 01, 2017 -

El nombre de cerveseres al Regne Unit ha trencat la barrera de 2.000 per primera vegada des dels anys trenta, augmentant un 64% en els últims cinc anys, segons les últimes dades de la firma de comptabilitat, UHY Hacker Young.

Entre 2015 i 2016, el nombre de cerveseries del Regne Unit ha augmentat un 18%, des de 1.692 fins a 1.994. Des de 2012, el nombre ha augmentat un 64%, des de 1.218.


beer-table.png


Per què la cerveseria augmenta ràpidament?

Segons l'informe, l'augment tant del boom de la cervesa artesana del Regne Unit com del descens d'impostos a les micro-cerveseries que generen menys de 5.000 hectolitres, i que posteriorment paguen un 50% menys de drets.

A més, la firma comptable afirma que "una sèrie d'ofertes de fusions i adquisicions d'alt perfil en el sector segueix atraient inversors al sector per ajudar a finançar microempreses".

La signatura afirma que si hi ha més cerveseries artesanes que adquireixen grans empreses de cervesa, "s'hauran de prendre decisions sobre si el lloc de producció de petits fabricants de cerveseries està tancat".

"El boom de la cervesa artesana ha invertit al voltant de 70 anys de consolidació en la indústria cervecera. Hi ha un gran creixement encara per venir. No obstant això, els majors estan començant a fer una baralla gràcies a l'adquisició de cerveseries artesanals i al llançament de les seves pròpies marques d'estil artesanal.

"Els fabricants d'artesanies no poden permetre el luxe de descansar en els llorers que hauran de treballar dur per aconseguir el seu producte en aquest espai de barres i espai de barres limitats".

Com que aquest article trobem que la cervesa artesanal és un mercat alcista, però si voleu executar una empresa de cervesa artesanal, haureu de prestar més atenció, ja que sabem que només un bon equip pot fer una cervesa artesana delicada, triar la cervesa Jinan Ruijia empresa tecnològica, proveirem equips d'elaboració de cervesa d'alta qualitat per a vostè, uniu-vos a nosaltres, no dubti.

el nostre lloc web http://shandongruijia.en.alibaba.com


图片1.png

Notícies relacionades

Productes relacionats

  • Equip de cervesa de coure 10bbL
  • Restaurant Brew Pub
  • Equip de laboratori de cervesa
  • Kits per a home bricolatge
  • Fermentador del vi
  • Esborrany de cervesa