Casa > Notícies > Contingut

Consells de cervesa: per què no utilitzeu cervesa d'ampolla de plàstic?

- Jan 15, 2018 -

Tothom sap que no pot prendre cervesa en ampolles de plàstic, però sap per què? Fabricants d'equips de cervesa elaborats per explicar per què:

1.jpg

El plàstic és més permeable que el vidre (el vidre en si no pot penetrar l'oxigen i el diòxid de carboni). És a dir, la cervesa (o un refresc) té més probabilitats de tastar en ampolles de plàstic que en ampolles de vidre, perquè el diòxid de carboni es perd més fàcilment .Glass té un altre avantatge, no té gust, i no s'instal·larà dins de la reacció química.

El plàstic està ple de productes químics, és probable que s'infiltri en la seva beguda, arruïnant la cervesa. Com contenidors de plàstic de polièster en la fabricació, sovint s'utilitza l'antimoni com a catalitzador, l'antimoni residual pot penetrar a la beguda.

A temperatura ambient o per sota de la temperatura de la beguda, el contingut d'antimoni del cos humà inofensiu, una vegada que augmenta la temperatura, augmentarà el contingut d'antimoni. Per tant, si a l'estiu o en altres llocs càlids, la beguda s'emmagatzema en un magatzem sense estendre durant uns mesos, el contingut de l'antimoni en allà va molt més enllà de l'estàndard.

La cervesa en conserva és més segura.

Quant a les llaunes d'alumini, l'alumini, com el vidre, és menys permeable i, per tant, és un excel·lent material per a l'emmagatzematge de la cervesa. Curiosament, les llaunes d'alumini estan recobertes internament amb un recobriment especial de polímer, específicament dissenyat per inhibir la infiltració d'elements d'alumini en la beguda, de manera que les llaunes es tornen més segures per emmagatzemar; ja que els excessius nivells d'alumini al cos poden conduir als símptomes d'Alzheimer i la síndrome de Parkinson.

En qualsevol cas, les llaunes d'alumini poden emmagatzemar begudes en un ambient fosc i fosc, protegint millor la beguda que altres tipus d'envasos. De fet, utilitzem vidre, específicament de vidre de colors, per emmagatzemar cervesa perquè protegeix la cervesa del sol.

De fet, el plàstic es pot fer del mateix color, però pot alterar l'ordre existent del sistema de reciclatge de plàstic. Les ampolles de plàstic de color amber, com ampolles de vidre, requereixen una capa addicional de recobriment per protegir la cervesa a l'ampolla, cosa que dificulta el reciclatge més que l'ampolla de plàstic transparent que afavoreix la indústria de begudes refrescants.

L'embalatge d'ampolla de plàstic té un problema: no poden procediments de pasteurització. Després de la fabricació de la cervesa, hi va haver una part important del procés quan es va acabar el paquet, es van enviar a una màquina i es van escalfar amb aigua bullint per matar els bacteris que encara podrien estar vius a la cervesa.

Això garanteix la qualitat i seguretat de la cervesa i amplia la seva vida útil. Les ampolles de vidre i les llaunes d'alumini, per descomptat, no són cap problema, mentre que l'ampolla de plàstic és una aigua bullida a Baidu pot ser dolenta. Ampolles de vidre marró, ampolles de vidre verdes PK, i no hi ha ampolles de cervesa especials, l'ús d'ampolles de vi verd més rics en el món. Així, a finals del segle XIX, quan es va iniciar una ampolla de cervesa especial, es conservava la tradició de l'ampolla verda. L'aparició d'ampolles marrons fins a la dècada de 1930. S'ha descobert que si la cervesa se situa en una ampolla marró, la cervesa que s'ha deixat durant molt de temps tindrà un millor sabor i la cervesa amb ampolla marró serà més abundant. A causa del color fosc, l'ampolla marró pot evitar que la llum del sol irradi la cervesa més que l'ampolla verda i, per tant, juga un paper millor en el manteniment de la qualitat de la cervesa. Les ampolles marrons també s'han convertit en un símbol de cervesa d'alta qualitat. Així es pot veure que la majoria de les cerveses artesanals del mercat estan empaquetades amb cerveses marrons, mentre que la majoria de les cerveses industrials estan empaquetades en verd.

2.jpg

Per garantir la qualitat de la cervesa, a més de la qualitat de l'equip de cervesa elaborat, els equips de disfresses també són la màxima prioritat.

Notícies relacionades

Productes relacionats

  • Homebrew Beer Brewing Machine
  • Cervesa cervesa de 200 l
  • Dipòsit de fermentació de cervesa
  • Sistema de microcirurgia
  • Equip de cervesa comercial de cervesa 3000L
  • Equips de tractament d'aigües